Ref:
Date:
Location:
Photographer:
loch in Glen Feshie
 Natuurfototrips specialiseert in mooie fotoreizen en fotografiereizen naar unieke locaties in veelzijdig Schotland. De reizen zijn altijd gericht op natuurfotografie. De reisbestemmingen bevinden zich in het Cairngorms National Park, het groene hart van de Highlands. Houd je van de natuur en van natuurfotografie, ben je beginnend fotograaf of draai je al een tijdje mee en wil je jouw fotografie naar een hoger niveau te tillen? Boek dan één van onze fotografiereizen. Wil je gewoon mooie foto's maken op unieke locaties in het prachtige Schotland? Kies dan voor een fotoreis.


Onze natuurfotografiereizen naar Groot-Brittannië

Zie het als een fotoworkshop op locatie. Genietend van de overweldigende natuur en het dramatische landschap je camerabeheersing naar een hoger level tillen. En wat de bestemming betreft: je zult verrast zijn dat zoveel natuurschoon binnen handbereik is op nog geen anderhalf uur vliegen van ons land..


Onze fotoreizen naar Groot-Brittannië

Wil je graag fotograferen in Schotland, maar heb je geen behoefte aan een reis met workshopkarakter. Kies dan voor onze fotoreis. Deze reis kan ook gewoon als reis naar het Cairngorms National Park worden beschouwd en is daarom zeer geschikt voor paren waarvan maar één van de partners fotografeert.

>> Alvast een voorproefje zien? Lees het blog over de verkenningsreis >>

Heb je zelf een groep van maxiaal 5 deelnemers, dan leveren we ook maatwerk. Reisdata worden dan in overleg gekozen. Neem contact op om deze mogelijkheid te bespreken.

NU TE BOEKEN:

Fotografiereis Schotland herfst shortbreak
'Het groene hart van de Highlands 5-daagse natuurfotografie reis naar schitterend Schotland
SHORTBREAK : 10 t/m 14 oktober 2018Boeking gesloten


Van kiekje naar foto’s met zeggingskracht: door een mix van theorie, oefening en nabespreking leer je beter fotograferen tijdens deze mooie fotografiereis naar het noorden van het Cairngorms National Park.
Ontspannen sfeer, prachtig natuurschoon.


>> Naar de reisbeschrijving
Fotografiereis "het groene hart van de Highlands"
'Het groene hart van de Highlands. 7-daagse natuurfotografie reis naar schitterend Schotland
21 t/m 27 oktober 2018Van kiekje naar foto’s met zeggingskracht: door een mix van theorie, oefening en nabespreking leer je beter fotograferen tijdens deze mooie fotografiereis naar het noorden van het Cairngorms National Park.
Ontspannen sfeer, prachtig natuurschoon.


>> Naar de reisbeschrijving
Fotoreis herfst Schotland
'Fotografeer de herfst in Schotland 7-daagse fotoreis naar schitterend Schotland
27 oktober t/m 2 november 2018Ga mee op deze relaxte fotoreis naar het noorden van het Cairngorms National Park. Geen workshops tijdens deze reis, alleen mooie fotolocaties bezoeken. Niet fotograferende partners zijn ook welkom!
Ontspannen sfeer, prachtig natuurschoon.


>> Naar de reisbeschrijving
BINNENKORT TE BOEKEN - VOORINSCHRIJVING GESTART:

Fotografiereis "de natuur ontwaakt in Royal Deeside"

'De natuur ontwaakt in Royal Deeside'.
7-daagse natuurfotografie reis naar schitterend Schotland (mei 2019)

Tijdens deze prachtige fotoreis naar het zuidelijk deel van het Cairngorms National Park leer je beter fotograferen. Van kiekje naar foto’s met zeggingskracht door een mix van theorie, oefening en nabespreking.
Ontspannen sfeer, afwisselend landschap.

>> Naar de reisbeschrijving

Meld je alvast aan via de contactpagina.
Onze natuurfotoreizen

De natuurfotografiereizen worden begeleid door een enthousiaste, ervaren fotograaf. Ze zijn inclusief vervoer tijdens het reisprogramma, accommodatie op basis van gedeelde tweepersoonskamer, een afscheidsmaal op de voorlaatste dag, ontbijt en lunchpakket en koffie/thee in de accommodatie gedurende het gehele verblijf. Je ontvangt verder een cursusboekje om al het geleerde nog eens rustig na te kijken en als je wilt feedback na afloop.

De reizen zijn gericht op landschapsfotografie. Tijdens de fotografiereis worden verder workshops verzorgd die doorgaans ’s avonds in de centrale ruimte zullen plaatsvinden. Daarnaast kun je rekenen op persoonlijke begeleiding in het veld. Tijdens de workshops en de fotoshoots op locatie zal aandacht worden besteed aan het fotografisch leren kijken, compositie, techniek, camera instellingen creatieve fotografie (lange sluitertijden) en het maken van foto’s met zeggingskracht.

Uitgebreide informatie over elke fotoreis naar Schotland van Natuurfototrips is te vinden in de reisbeschrijving op de desbetreffende reisinformatiepagina.Waarom een fotografiereis van Natuurfototrips:

Naast de kleinschaligheid van de groepen zijn onze fotoreizen ook aantrekkelijk vanwege de prachtige bestemming: Cairngorms National Park, het groene hart van de Highlands. De reisbegeleider kent dit gebied goed, zodat we de mooiste plekjes te zien krijgen. Het is een waar Mekka voor natuurfotografen en biedt een keur aan fotomogelijkheden. De accommodatie waarin we verblijven is altijd op een centrale plek gelegen, dus we hoeven geen uren op de weg door te brengen, maar kunnen zoveel mogelijk tijd aan fotografie wijden. In de accommodatie hebben we naast onze kamers ook een centrale ruimte tot onze beschikking om als groep bijeen te kunnen zijn.

Natuurfototrips biedt tijdens de reizen een cursusprogramma aan dat je helpt om je in fotografisch opzicht te ontwikkelen. Maar er is ook aandacht voor natuurbeleving. De fotograaf/reisleider heeft een uitstekende kennis van het gebied dat we bezoeken en kan er met veel enthousiasme over vertellen. Dat alles staat garant voor onvergetelijke natuurfototrips!

Het heeft uiteraard de voorkeur dat deelnemers meedoen met het gehele reisprogramma. Deelname aan het excursie- en/of het workshopprogramma is echter niet verplicht, mits dit het groepsprogramma niet verstoort. Voor het niet deelnemen aan één of meer onderdelen wordt geen korting op de reissom of restitutie verleend.
De opzet van de reis is zodanig dat deze ook is in te passen in een langere vakantie, als je dat wilt.Algemene Voorwaarden fotografiereizen

Natuurfototrips is lid van de Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisatoren (VvKR) en maakt bij debetalingsontvangst voor en de uitvoering van haar fotografiereizen gebruik van de garantieregeling van Certo Escrow en de Stichting Take Over (STO)


Houd onze website in de gaten, of schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief.

Fotografiereizen en fotoreizen

+31 (0)6 39 578 273


natuurfototrips@hccnet.nl


BOEKINGSFORMULIER

Algemene Reisvoorwaarden


Waterval, Schotland. Natuurfototrips fotografiereis naar het groene hart van de highlands

Glencoe
 


Wij zijn aangesloten bij:
Wij doneren aan:

Trees for Life