Ref:
Date:
Location:
Photographer:
next level.................................................................... > >>also available in english
 INDIVIDUELE WORKSHOP NATUURFOTOGRAFIE (basiscursus, landschapsfotografie of macrofotografie)

Bij Natuurfototrips kun je ook terecht voor een individuele workshop natuurfotografie (privé coaching). Deze is helemaal toegespitst op jouw wensen en vragen. Het onderwerp wordt in overleg gekozen. Het maakt niet uit of je al een tijdje bezig bent, of dat je nog vrijwel niets weet van (natuur)fotografie of van je camera. De cursus gaat uit van jouw kennisniveau.
Ga je binnenkort een mooie reis maken en wil je dan graag het meeste uit je fotografie halen? Een individuele workshop van Natuurfototrips is ook zeer geschikt als voorbereiding op een reis!

Wat mag je verwachten

Natuurfotografie lijkt makkelijk. Met de camera op pad en schieten maar. Maar een landschaps- of macrofoto met zeggingskracht, eentje waar je langer naar blijft kijken, vraagt meer. Goede voorbereiding, je onderwerp en het gebied kennen, de juiste tijd van het jaar kiezen. Daarnaast moet je anticiperen op de juiste weersomstandigheden en het juiste licht, de juiste hoek en goede instellingen kiezen, een mooie compositie maken en tot slot de foto nabewerken. Er zijn veel keuzes te maken en veel zaken om rekening mee te houden. Als je onder persoonlijke begeleiding een grote stap vooruit wilt maken in je vaardigheden, dan is deze individuele workshop echt iets voor jou.
In deze intensieve workshop komt het hele traject van landschaps- of macrofotografie aan de orde. Leren kijken als een fotograaf, planning en voorbereiding, instellingen, het maken van opnames in het veld en tot slot een nabespreking van de foto's.

Hoe gaan we te werk

We kiezen in overleg het thema (landschaps- of macrofotografie) en een locatie ergens in Noord-Holland. Daarbij kan ik uiteraard suggesties doen. Vervolgens bespreken we de planning van een fotoshoot in het veld. Seizoen, licht en weervoorspellingen ne, pmen we daarin mee. Als we een datum en een locatie gekozen hebben ontmoeten we elkaar ter plaatse Op de afgesproken dag zullen we ruim op tijd in het veld aanwezig zijn voor mooi ochtendlicht. Je leert tijdens de workshop een onderwerp te kiezen en een compositie te bepalen. Ik help je met het kiezen van de juiste lens en camera-instellingen (ISO, diafragma, sluitertijd, lichtmeting methode). Soms is het goed om filters te gebruiken (polarisatie- en/of grijs(verloop)filters. Ook dat bespreken we tijdens de workshop. Naderhand mag je me zo’n 10 foto’s toezenden. Dat kunnen je beste foto’s zijn, maar ook foto’s waar je nog vragen bij hebt. Ik geef je daarop dan feed back en tips over compositie, nabewerking, enz.

Locatie : op afspraak
Datum& tijd: op afspraak
Deelnemers: individueel (1:1)
Duur: 4 uur
Prijs: € 119,00 incl. BTW
Inclusief: koffie/thee/koek, vooroverleg en nabespreking, cursusboekje

Portretrecht
Tijdens de workshop kunnen ‘actiefoto’s gemaakt worden en kan het voorkomen dat je op foto’s van de workshopleider staat. Natuurfotografie kan deze foto’s gebruiken voor publicatie op haar website of in advertentiemateriaal. Zonder tegenbericht gaan we ervan uit dat je daarvoor toestemming geeft. Mocht je hiertegen bezwaar hebben, laat dit dan tevoren weten, dan houden we daar rekening mee.

Workshop boeken

Heb je interesse in deze workshop? Download hier dan het Boekingsformulier workshops en retourneer het ingevuld aan ons, bij voorkeur per e-mail. We nemen dan contact op om een afspraak te maken. De algemene voorwaarden voor workshops zijn aan het boekingsformulier gehecht. Lees deze goed door. Boeking van de workshop houdt tevens in dat je de algemene voorwaarden accepteert.

>> Over ons

Mistige zonsopkomst in Ilpendam
Heidelibel op pijpestrootje
Veilig achter de dijk
Zonnedauw


Wil je op de hoogte blijven van ons workshopprogramma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

.

Coaching (1:1)