Ref:
Date:
Location:
Photographer:
.............. > >>about us
 


Over ons

Natuurfototrips is een familiebedrijf gevestigd in Purmerend, Waterland. We zijn een aanstormend speler op de markt van natuurfotografiereizen en specialiseren in kleinschalige fotoreizen naar Schotland. Natuurfototrips is ontstaan uit een passie voor de natuur en voor natuurfotografie.
Onze visie

Wij staan voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Onze deelnemersgroepen zijn daarom altijd klein (4-6 deelnemers). Wij zijn een groen bedrijf. We houden van de natuur en hechten daarom veel belang aan natuurbehoud. Dat is ook reden waarom wij het gezelschap graag klein houden. Zo wordt de natuur zo min mogelijk verstoord. We doneren jaarlijks een bedrag aan 'Landschap Noord-Holland' en voor elke reis die wij organiseren doneren wij bovendien als 'Dank-je-wel' een bedrag aan 'Trees for Life' een organisatie die zich bezig houdt met behoud en herstel van het oeroude Schotse dennenbos. >> Lees meer over 'Trees for Life'

Onze workshops en reizen

Natuurfototrips biedt een cursusprogramma aan dat je helpt om je in fotografisch opzicht te ontwikkelen. Maar er is ook aandacht voor natuurbeleving: genieten van de natuur en meer leren over de omgeving.Onze kleinschalige natuurfotografie workshops en natuurfotoreizen brengen je op plaatsen waar je prachtige natuurfoto's kunt maken. Het thema van elke workshop en reis varieert, de ene keer zal het accent liggen op macrofotografie, de andere keer op landschapfotografie. Bij elke workshop en reis wordt het thema vermeld.

Ter inspiratie en om te zien welk type foto's je zelf kunt maken tijdens de workshops en reizen is op de portfolio pagina een selectie natuurfoto’s te zien .

Fotoreis Schotland "het groene hart van de Highlands"
Zonnedauw
Detail van een waterval
rietorchis

Over NatuurfototripsNATUURFOTOTRIPS

Mahatma Gandhistraat 95
1447 XP Purmerend

+31 (0)6 39 578 273


natuurfototrips@hccnet.nl


KVK 60756594Wij zijn aangesloten bij:


Wij doneren aan:

Trees for Life