Ref:
Date:
Location:
Photographer:Kleinschalige workshops natuurfotografie


>>also available: english spoken workshops
 


Natuurfototrips verzorgt betaalbare, kleinschalige workshops in Noord-Holland. Tijdens de workshops is er aandacht voor de techniek, maar ook voor leren kijken als een fotograaf en fotograferen met gevoel. Genietend van de natuur leer je op de mooiste locaties fotomogelijkheden herkennen, composities kiezen, je camera op de juiste manier instellen en spelen met licht. De fotoworkshops worden begeleid door een enthousiaste, ervaren natuurfotograaf.

Laat je inspireren door de prachtige natuur en ontdek en ontwikkel je fotografische talenten tijdens één van onze natuurfototrips!

WorkshopaanbodBijenorchis close up
Workshop orchideeën fotograferen (9 juni 2018)
Hoe leg ik de prachtige wilde orchideeën het mooiste vast? Haal je camera van de automodus af en creëer mooie macrobeelden. Tijdens deze workshop leer je om betere beelden te maken. Door een mix van theorie, oefening en nabespreking leer je beter fotograferen in een ontspannen sfeer, onder gelijkgezinden.
Zonnedauw
Workshop natuurfotografie in het Ilperveld. (mei-juni 2018)
Van kiekje naar foto’s met zeggingskracht. Heb je een mooie camera maar vraag je je af waarom jouw foto’s er niet zo uitzien als je je deze had voorgesteld? Misschien komt dat omdat de camera nog in de automodus staat. Tijdens deze workshop leer je om betere beelden te maken, gewoon door de camera anders in te stellen en met wat theoretische achtergrondinformatie. Door een mix van theorie, oefening en nabespreking leer je beter fotograferen in een ontspannen sfeer, onder gelijkgezinden.
Veilig achter de dijk
Workshop 'Capture Waterland'
(elke maandag, woensdag en zaterdag april-oktober 2018)


Leer je camera beter te beheersen. Maak landschapsfoto's met zeggingskracht. Maak kennis met de prachtige regio Waterland, Holland op zijn top!. Door een mix van theorie, oefening en nabespreking leer je beter fotograferen in een ontspannen sfeer, onder gelijkgezinden.Eén van de witte bruggen van Waterland
Workshop 'Capture Waterland' (english spoken)
(every Monday, Wednesday and Saturday from April-October 2018)


Learn to control your camera. Make powerful landscape photos. Get to know the beautiful region of Waterland, Holland at its best!.Improve your technique through a mix of theory, practice and discussion in a relaxed atmosphere, among like-minded people.
Beukenrij op Landgoed Bantam, herfst 2017
Workshop herfstfotografie op Landgoed Bantam (oktober-november 2018)
Vraag je je af waarom jouw foto’s er niet zo uitzien als je je deze had voorgesteld? Misschien komt dat omdat de camera nog in de automodus staat. Tijdens deze workshop leer je om betere beelden te maken, gewoon door de camera anders in te stellen en met wat theoretische achtergrondinformatie.Haal meer uit je camera. Leer mooiere, creatieve herfst en macrofoto's maken, die boven de middenmoot uitsteken.Geniet van de boslucht en het prachtige landgoed Bantam
macrofotografie in de praktijk 02

Individuele workshops/coaching (op afspraak)

Leer meer uit je camera te halen in een speciaal op jouw niveau en naar jouw wensen afgestemde workshop. Plaats, datum en programma worden in overleg bepaald.
Boekingsformulier incl. algemene voorwaarden workshops Natuurfototrips


Wil je op de hoogte blijven van ons workshopprogramma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

.

Workshops

+31 (0)6 39 578 273


natuurfototrips@hccnet.nl


boek nu je workshop
Workshop macrofotografie