Workshops

+31 (0)6 39 578 273


natuurfototrips@hccnet.nl


Workshop macrofotografie
 Kleinschalige workshops natuurfotografie

Natuurfototrips verzorgt kleinschalige workshops in Noord-Holland. Tijdens de workshops is er aandacht voor de techniek, maar ook voor leren kijken als een fotograaf en fotograferen met gevoel. Genietend van de natuur leer je op de mooiste locaties fotomogelijkheden herkennen, composities kiezen, je camera op de juiste manier instellen en spelen met licht. De fotoworkshops worden begeleid door een enthousiaste, ervaren natuurfotograaf.

Laat je inspireren door de prachtige natuur en ontdek en ontwikkel je fotografische talenten tijdens één van onze natuurfototrips!

WorkshopaanbodBeukenrij op Landgoed Bantam, herfst 2017
Workshop herfstfotografie op Landgoed Bantam (oktober-november 2018)
Vraag je je af waarom jouw foto’s er niet zo uitzien als je je deze had voorgesteld? Misschien komt dat omdat de camera nog in de automodus staat. Tijdens deze workshop leer je om betere beelden te maken, gewoon door de camera anders in te stellen en met wat theoretische achtergrondinformatie.Haal meer uit je camera. Leer mooiere, creatieve herfst en macrofoto's maken, die boven de middenmoot uitsteken. Geniet van de boslucht en het prachtige landgoed Bantam

macrofotografie in de praktijk 02

Individuele workshops/coaching (op afspraak)

Leer meer uit je camera te halen in een speciaal op jouw niveau en naar jouw wensen afgestemde workshop. Plaats, datum en programma worden in overleg bepaald.


link type="File" id="1143767" new="true"]Boekingsformulier incl. algemene voorwaarden workshops Natuurfototrips[/link]


Wil je op de hoogte blijven van ons workshopprogramma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

.


>>also available: english spoken workshops