Fotoreizen

+31 (0)6 39 578 273


natuurfototrips@hccnet.nl


Wij zijn aangesloten bij / doneren aan:

Trees for Life
 
MAATWERK
Heb je zelf een groep van maximaal 5 deelnemers, dan leveren we ook maatwerk. Reisdata worden dan in overleg gekozen. Neem contact op om deze mogelijkheid te bespreken.


REISAANBOD VOOR 2019/2020

Groen Wales
fotoreis snowdonia wales
 

Fotoreis naar het Snowdonia National Park in Wales

6-daagse natuurfotoreis
reisdata:18 t/m 23 mei 2020
prijs: € 995,-- p.p.


Deze gevarieerde fotoreis naar het Snowdonia National Park biedt je de mogelijkheid om beter te leren fotograferen. Je bezoekt de beste fotospots. Leg de bergen van Snowdonia vast en speel met lange sluitertijden aan zee. Ontspannen sfeer, afwisselend landschap.
Dartmoor National Park
Dartmoor National Park
 

Fotoreis naar het Dartmoor National Park in Engeland

6-daagse natuurfotoreis
reisdata: 15 t/m 20 juni 2020
prijs: € 995,-- p.p.


Een fotoreis naar het mysterieuze Dartmoor National Park. Geniet van mist ove de 'moors' Breid je portfolio uit en krijg nuttige tips en trucs van de ervaren fotograaf/reisleider. Je bezoekt de beste fotospots. Leg de prachtige heuvels vast en speel met lange sluitertijden bij één van de vele watervallen. Ontspannen sfeer, dreamscapes.
New Forest
new forest national park
 

Fotoreis naar het New Forest National Park in Engeland

5-daagse natuurfotoreis
reisdata: 7 t/m 11 september 2020
prijs: € 895,-- p.p.

Natuurschoon dichtbij huis, dat biedt de fotoreis naar dit schitterende natuurgebied. Ontwikkel jezelf als fotograaf en bezoek prachtige fotoplekken. Leg de 'rolling hills', de heidegebieden en de eeuwenoude bossen vast of ga voor de beroemde new forest ponies. Ontspannen sfeer, schitterend paars heidelandschap.
Waterval
Fotoreis Cairngorms Schotland
 

Fotoreis naar het Cairngorms National Park in Schotland

6-daagse natuurfotoreis
reisdata: 26 t/m 31 oktober 2020
prijs: € 995,-- p.p.

Ga mee op deze relaxte fotoreis naar het noorden van het Cairngorms National Park. Mooie fotolocaties bezoeken en deze vastleggen met je camera. Niet fotograferende partners zijn ook welkom! Ontspannen sfeer, prachtig natuurschoon.

Natuurfotografie op reis in Groot-Brittannië

Een fotoreis Schotland, fotoreis Wales of fotoreis Engeland, dat is genietend van de overweldigende natuur en het dramatische landschap je camerabeheersing naar een hoger level tillen. En wat de bestemming betreft: je zult verrast zijn dat zoveel natuurschoon binnen handbereik is op nog geen anderhalf uur vliegen van ons land...Onze natuurfotoreizen

Natuurfototrips specialiseert in mooie fotoreizen en fotografiereizen naar unieke locaties in veelzijdig Groot-Brittannië: Schotland, Engeland, Wales. De reizen zijn altijd gericht op natuurfotografie. Je gaat fotograferen op de mooiste plekjes, op unieke locaties in Groot-Brittannië. De reisbestemmingen bevinden zich in het Cairngorms National Park, het groene hart van de Highlands, Snowdonia National Park en New Forest National Park. Tijdens onze reizen wordt op elke plek voldoende tijd doorgebracht om de mooiste foto's te maken. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon uitgebreid genieten van de prachtge natuur. De fotoreizen zijn daarom ook zeer geschikt voor paren waarvan maar één van de partners fotografeert.Houd je van de natuur en van natuurfotografie, ben je beginnend fotograaf en krijg je graag wat tips & trucs om betere foto's te maken, of draai je al een tijdje mee en wil je jouw portfolio flink uitbreiden? Boek dan één van onze mooie fotoreizen.

De natuurfotografiereizen worden begeleid door een enthousiaste, ervaren fotograaf. Ze zijn inclusief vervoer tijdens het reisprogramma, accommodatie op basis van gedeelde tweepersoonskamer, een afscheidsmaal op de voorlaatste dag, ontbijt en lunchpakket en koffie/thee in de accommodatie gedurende het gehele verblijf. Je ontvangt als je wilt feedback na afloop.

De reizen zijn gericht op landschapsfotografie. Tijdens de fotografiereis worden tips & trucs gegeven over fotografie: het fotografisch leren kijken, compositie, techniek, camera instellingen creatieve fotografie (lange sluitertijden) en het maken van foto’s met zeggingskracht. Daarnaast kun je rekenen op persoonlijke begeleiding in het veld als je dat wilt.

Uitgebreide informatie over elke fotoreis naar Schotland van Natuurfototrips is te vinden in de reisbeschrijving op de desbetreffende reisinformatiepagina.

Waarom een fotografiereis van Natuurfototrips

Naast de kleinschaligheid van de groepen zijn onze fotoreizen ook aantrekkelijk vanwege de prachtige bestemmingen: Cairngorms National Park, het groene hart van de Highlands. Snowdonia National Park in Wales en het schitterende gebied The New Forest in Zuid-Engeland. De reisbegeleider kent zijn/haar gebied goed, zodat we de mooiste plekjes te zien krijgen. Groot-Brittannië is een Mekka voor natuurfotografen en biedt een keur aan fotomogelijkheden. De accommodatie waarin we verblijven is altijd op een centrale plek gelegen, dus we hoeven geen uren op de weg door te brengen, maar kunnen zoveel mogelijk tijd aan fotografie wijden. In de accommodatie hebben we naast onze kamers ook altijd een centrale ruimte tot onze beschikking om als groep bijeen te kunnen zijn.

Tijdens de fotoreizen is de begeleidend fotograaf er om je vragen over fotografie te beantwoorden en je ontvangt tips en trucs of advies op maat. Verder is er aandacht voor natuurbeleving. De fotograaf/reisleider heeft een uitstekende kennis van het gebied dat we bezoeken en kan er met veel enthousiasme over vertellen. Dat alles staat garant voor onvergetelijke natuurfototrips!

Het heeft uiteraard de voorkeur dat deelnemers meedoen met het gehele reisprogramma. Naar wens kunnen deelnemers reisonderdelen overslaan, mits dit het groepsprogramma niet verstoort. Voor het niet deelnemen aan één of meer onderdelen wordt geen korting op de reissom of restitutie verleend. De opzet van de reis is zodanig dat deze ook is in te passen in een langere vakantie, als je dat wilt.Natuurfototrips is lid van de Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisatoren (VvKR) en maakt bij debetalingsontvangst voor en de uitvoering van haar fotografiereizen gebruik van de garantieregeling van Certo Escrow en de Stichting Take Over (STO)

Houd onze website in de gaten, of schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief.