Over NatuurfototripsNATUURFOTOTRIPS

Mahatma Gandhistraat 95
1447 XP Purmerend

+31 (0)6 39 578 273


natuurfototrips@hccnet.nl


KVK 60756594Wij zijn aangesloten bij:


Wij doneren aan:

Trees for Life

reisblog banner
 

Over ons

Natuurfototrips is een familiebedrijf gevestigd in Purmerend, Waterland. We zijn een aanstormend speler op de markt van natuurfotografiereizen en specialiseren in kleinschalige natuurfotoreizen naar Nationale Parken in Groot-Brittannië. Natuurfototrips is ontstaan uit een passie voor de natuur en voor natuurfotografie.

Duurzaamheid
het groene hart van de highlands

Natuurfototrips is een groen bedrijf, we houden van de natuur en hechten daarom veel belang aan natuurbehoud. Onze deelnemersgroepen zijn daarom altijd klein (max 5 deelnemers). Ter plaatse wordt gecarpoold. We drukken deelnemers op het hart om bij het fotograferen de natuur niet te verstoren. In de keuze van fotolocaties houden we daar ook rekening mee.

Als reisorganisatie proberen wij het milieu zo min mogelijk te belasten. Zo drukken we geen folders. Informatie over onze reizen is online op deze website te vinden en aanvullende informatie wordt per mail aangeleverd. We geven deelnemers in overweging om anders dan per vliegtuig te reizen, of om de reis die wij aanbieden in te bouwen in een langere reis. We houden het eten sober en presenteren daarbij zoveel mogelijk lokaal geproduceerde levensmiddelen.
We doneren jaarlijks een bedrag aan 'Landschap Noord-Holland' en voor elke reis die wij organiseren doneren wij bovendien als 'Dank-je-wel' een bedrag aan 'Trees for Life' een organisatie die zich bezig houdt met behoud en herstel van het oeroude Schotse dennenbos. >> Lees meer over 'Trees for Life'

Onze fotoreizen en fotografiereizen

Natuurfototrips biedt een aantal mooie reizen aan voor fotografen. De fotografiereizen zijn behalve op fotograferen ook gericht op leren. Wij staan voor persoonlijke aandacht en begeleiding. De begeleiding in het veld is intensief en gedurende de reizen worden ook workshops gegeven. De fotoreizen zijn puur gericht op fotograferen. Wij brengen je op de reisbestemming naar de mooiste fotolocaties. De reisbegeleider is ook fotograaf, dus voor advies kun je bij hem/haar altijd terecht. Tijdens onze reizen is ook veel aandacht voor natuurbeleving: genieten van de natuur en meer leren over de omgeving.
De kleinschalige reizen brengen je op plaatsen waar je prachtige natuurfoto's kunt maken. Onze naam is niet voor niets NATUURFOTOTRIPS.
Het thema de reizen varieert, de ene keer zal het accent liggen op b.v. macrofotografie, de andere keer op landschapfotografie. Bij elke reis wordt het thema vermeld.

Natuurfototrips, een groene reisorganisatie Wij gaan zorgvuldig om met de natuur en vragen dat ook van onze deelnemers. We proberen natuur en milieu zo min mogelijk te belasten en we doneren jaarlijks aan:
Trees for Life
 


Reisleider

De meeste fotoreizen en fotografiereizen worden begeleid door Simone Opdam. Simone is een ervaren natuurfotograaf en een echte natuurliefhebber. Ze kent de reisbestemmingen op haar duimpje en kan je dus de mooiste fotolocaties laten zien. Verborgen watervallen, bijzondere uitsichtpunten, Simone weet ze te vinden.Tijdens de reizen is zij je mentor. Ze is beschikbaar voor al je vragen en voor persoonlijke begeleiding. Een mooie selectie van foto's gemaakt op de reisbestelmming is te vinden op Simone's website: Simoneo Fotografie.


Ter inspiratie en om te zien welk type foto's je zelf kunt maken tijdens de workshops en reizen is op de portfolio pagina een selectie natuurfoto’s te zien .

Fotografiereis "het groene hart van de Highlands"
Zonnedauw
Detail van een waterval