Over NatuurfototripsNATUURFOTOTRIPS

Mahatma Gandhistraat 95
1447 XP Purmerend

+31 (0)6 39 578 273


natuurfototrips@hccnet.nl


KVK 60756594Wij zijn aangesloten bij:


Wij doneren aan:

Trees for Life

Over ons

Natuurfototrips is een familiebedrijf gevestigd in Purmerend, Waterland. We zijn een aanstormend speler op de markt van natuurfotografiereizen en specialiseren in kleinschalige natuurfotoreizen naar Groot-Brittannië. Natuurfototrips is ontstaan uit een passie voor de natuur en voor natuurfotografie.

Onze visie

Wij staan voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Onze deelnemersgroepen zijn daarom altijd klein (4-6 deelnemers). Wij zijn een groen bedrijf. We houden van de natuur en hechten daarom veel belang aan natuurbehoud. Dat is ook reden waarom wij het gezelschap graag klein houden. Zo wordt de natuur zo min mogelijk verstoord. We doneren jaarlijks een bedrag aan 'Landschap Noord-Holland' en voor elke reis die wij organiseren doneren wij bovendien als 'Dank-je-wel' een bedrag aan 'Trees for Life' een organisatie die zich bezig houdt met behoud en herstel van het oeroude Schotse dennenbos. >> Lees meer over 'Trees for Life'

Onze fotoreizen en fotografiereizen

Natuurfototrips biedt een aantal mooie reizen aan voor fotografen. De fotografiereizen zijn behalve op fotograferen ook gericht op leren. De begeleiding in het veld is intensief en gedurende de reizen worden ook workshops gegeven. De fotoreizen zijn puur gericht op fotograferen. Wij brengen je op de reisbestemming naar de mooiste fotolocaties. De reisbegeleider is ook fotograaf, dus voor advies kun je bij hem/haar altijd terecht. Tijdens onze reizen is ook veel aandacht voor natuurbeleving: genieten van de natuur en meer leren over de omgeving. Onze naam is niet voor niets NATUURFOTOTRIPS.
De kleinschalige reizen brengen je op plaatsen waar je prachtige natuurfoto's kunt maken. Het thema de reizen varieert, de ene keer zal het accent liggen op macrofotografie, de andere keer op landschapfotografie. Bij elke reis wordt het thema vermeld.

Reisleider

De meeste fotoreizen en fotografiereizen worden begeleid door Simone Opdam. Simone is een ervaren natuurfotograaf en een echte natuurliefhebber. Ze kent de reisbestemmingen op haar duimpje en kan je dus de mooiste fotolocaties laten zien. Tijdens de reizen is zij beschikbaar voor al je vragen en voor persoonlijke begeleiding. Een mooie selcties van foto's gemaakt op de reisbestelmming is te vinden op Simone's website: Simoneo Fotografie.


Ter inspiratie en om te zien welk type foto's je zelf kunt maken tijdens de workshops en reizen is op de portfolio pagina een selectie natuurfoto’s te zien .

Fotografiereis "het groene hart van de Highlands"
Zonnedauw
Detail van een waterval